Lisäpalvelut

Yhteistyökumppaneiden avulla tarjoamme alla olevia palveluita.


HelpDesk

Pidämme huolen tietokoneista, palvelimista, oheislaitteista ja ohjelmistoista, sekä varmistamme niiden toiminnan. HelpDesk on rajoittamaton puhelin-, sähköposti ja etätuki. Välillä ongelmien kärjistyminen saattaa kuitenkin estää etätuen antamisen, jolloin teemme arvion jatkotoimenpiteistä ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa jatkotoimista. Ensimmäiset kaksi tuntia lähitukea tarjoamme aina veloituksetta.


Turvakopio

Ratkaisullamme varmistamme yrityksenne työasemat ja palvelimet, niiden sijainnista välittämättä. Varmuuskopiointi tehdään verkon yli salatusti, kryptatusti ja täysin automaattisesti. Tehdyistä varmennuksista saat raportit suoraan sähköpostiisi. Varmuuskopioitasi säilytämme salakirjoitettuna kahdennetuilla palvelimilla Otaniemen ja Pitäjänmäen laitetiloissamme. Laitetilamme täyttää viestintäviraston teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset ja tiloihin on pääsy vain omalla henkilökunnallamme tai sen valvonnassa.


Laitteet

Toimitamme yrityksesi työasemat, kannettavat sekä oheis- ja verkkolaitteet avaimet käteen asennettuna. Erikoisosaamisalueitamme ovat tietoliikennelaitteiden asennus ja konfigurointi, kuten palomuurit, wlan -verkot ja reitittimet.


Virtuaalipalvelin

Virtuaalipalvelin on oikea ratkaisu kun haluat käyttää keskitetysti yrityksesi ohjelmia isommallakin ryhmällä. Virtuaalipalvelimestasi huolehtii ammattilaisemme turvallisissa ja ilmastoidussa laitetilassa, jonne ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Kiinteähintainen ratkaisu toimii verkon yli kaikkialta kuin omissa tiloissasi ilman teknisiä ylläpidon ongelmia.


Webhotelli

Saat meiltä reilusti tilaa kotisivujasi varten sekä verkkotunnusten rekisteröinnin ja ylläpidon. Webhotelli tukee kaikki uusimpia julkaisujärjestelmiä kuten WordPress, Joomla ja Drupal, jotka ovat helppo ottaa käyttöön yhdellä klikkauksella.


Palkanlaskenta

ABOA palkanlaskenta soveltuu kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille. Selkeä ja helppokäyttöinen, silti erittäin monipuolinen
Tukee kaikkia työehtosopimuksia
Soveltuu kaikille toimialoille
Käytössä yli 1600 suomalaisessa yrityksessä
Pätevä tuki, säännölliset päivitykset
Helppo hallita