DdD Retail kassajärjestelmä

Uusi vallankumouksellinen pilvipalveluun perustuva kassajärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden palvella asiakkaita siellä missä he ovat. DdD POS mahdollistaa työskentelyn kassapisteellä, sovituskopeilla ja muualla myymälässä.

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Käyttämällä älypuhelinta tai tablettia voit viimeistellä ostotapahtuman ilman että tarvitsee siirtyä kassapisteelle.

DdD POS on tulevaisuuden kassajärjestelmä. Sen käyttöön sujuu ilman riskejä. Ohjelmisto toimii lähes kaikissa laitteissa käyttöjärjestelmästä riippumatta, suuria käyttöönotto projekteja ei tarvita. Käyttäjä ystävällinen käyttöliittymä helppo ottaa käyttöön.


The DdD POS toimii:

Kaikissa käyttöjärjestelmissä

Kaikissa selaimissa

Kaikissa laitteissa

Myös offline


Katso esittelyvideo TAI Tilaa esittely tästä

Retail in a box - all inclusive


Kassalaite

Tuotehaku ja myynti. Suora pääsy kassalta varastonhallintaan. Kaikki välttämättömät toiminnot asiakkaille toimittamiseen. Tyylikäs muotoilu, intuitiivinen toiminta ja käyttäjäystävällisyys.


Varastonhallinta

Ammattimainen varastonhallinta – tarjoaa täydelliset tiedot yrityksen koko varastotilanteesta. Tuotetilanteen tutkiminen omassa ja muissa liikkeissä sekä tuotteiden siirto liikkeestä toiseen sujuu helposti ja nopeasti.


Tunne asiakkaaksi

Helppo oppia tuntemaan asiakkaiden ostokäyttäytyminen – käyttämällä tietoja markkinoinnissa ja sisäänostossa voit luoda uskollisia asiakassuhteita.


Click & Collect

Click & Collect tarjoaa uusia mahdollisuuksia verkkokaupan ja myymälän myyntiin. Asiakas voi tilata verkkokaupasta tuotteen ja noutaan sen myymälästä.


Raportointi

Raportointi reaaliajassa. Tilastot voidaan noutaa varianttitasolta aina väreihin ja kokoihin saakka. Seuraa omaa toimintaasi milloin ja missä haluat.


Integrointi

Synkronoi IT-ratkaisusi. Sisäänrakennettu avoin API-ratkaisu varmistaa nopean ja varman kaksisuuntaisen kommunikaation esim. DdD-ratkaisun, verkkokaupan ja ERP-järjestelmän välillä.